Klussen timmerman kunststof kozijnen

Professionele verbouwing van uw huis of bedrijfspand

Voor een vakbekwame timmerman bij verbouwing of renovatie aan uw huis of bedrijfspand bent u bij timmerbedrijf all-inmontage aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak maken wij van uw idee een schitterend resultaat. Wij zijn zowel voor verbouwingen aan het huis als verbouwingen binnenshuis in te schakelen. Wij denken gedurende het gehele verbouwingsproces graag met uw mee en adviseren u over de mogelijkheden.

Heel Noord-Holland, waaronder Purmerend en Zaandam

Voor een kleine aanpassing tot een complete verbouwing of voor herstelwerkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om u te laten informeren naar de mogelijkheden. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan op de website of bel ☎ 078-6162947 ☎ 06-54341641. Ons werkgebied is de gehele regio Amsterdam, Zaandam, Purmerend e.o.

 

Verbouwing binnenshuis in Amsterdam e.o.

Een zolderruimte verbouwen zodat er een mooie kinderkamer, washok, kastenwand of hobbyruimte wordt gecreëerd. Het verplaatsen van tussenmuren zodat er nieuwe wanden worden getimmerd en een kamer juist groter of kleiner wordt gemaakt. Het zijn enkele voorbeelden van verbouwingen die wij voor u kunnen bewerkstelligen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van vloeren, deuren, ramen of kozijnen in huis. En daar stoppen onze werkzaamheden nog niet. Ook het nodige loodgieters- en elektra werk, stucwerk en schilderwerk verzorgen wij tijdens uw verbouwing in Amsterdam en omgeving. Zo bent u gelijk klaar met alle werkzaamheden en kunt u zonder zorgen genieten van het uitstekende resultaat.

Verbouwing aan het huis in Amsterdam e.o.

Werkzaamheden aan het huis bevatten onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Het plaatsen of renoveren van een dakkapel, dakramen en dakbedekkingen.
  • Het opknappen of plaatsen van een schuur.
  • Het aanleggen van een houten terras, waarbij ligging in de zon of juist met een aangename beschutting tot de opties behoren.
  • Ook voor het plaatsen van een poort of schutting rondom uw woning kunt u gerust met ons contact opnemen.
  • Nieuwe kozijnen met openslaande deuren, nieuwe ramen, boeilijsten enz.

Herstel van houtrot

In het geval van houtrot kunt u het beste met ons contact opnemen. Het is namelijk niet altijd nodig om te vernieuwen. In veel gevallen is houtrot op een andere manier op te lossen, met bijvoorbeeld een houten lipstuk.

 

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit de omgeving Noord-Holland. Zo werken wij bijvoorbeeld in de volgende plaatsen:

  • Amsterdam
  • Purmerend
  • Zaandam
  • Uiteraard werken wij ook in andere plaatsen in Noord-Holland

Natuurlijk kunt u bij ons een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing in Amsterdam en omgeving aanvragen. Maak daarvoor gebruik van onze offerte pagina. Ook voor interieurvraagstukken of ander timmerwerk kunt u met ons contact opnemen per telefoon of e-mail. De contactinformatie is te vinden op de contact pagina.

Verbouwing van uw huis of bedrijfspand in Amsterdam, Purmerend, Zaandam e.o. is bij timmerbedrijf all-inmontage in goede handen. Vakwerk tegen een scherpe prijs.